Клуб Investor

Какво е бъдещето на финансовите услуги и дигиталното банкиране? Това е една от темите на новото издание на Клуб Investor „Банки и финанси“, което ще се проведе на 11 юни, от 10 часа, в Best Western Plus Hotel Expo Sofia.

Събитието ще открие подуправителят на БНБ Калин Христов, който ще коментира  последствията от икономиките на ЕС за паричната политика и банките. Първият панел, който ще бъде модериран от водещия на предаването „В развитие“ по Bloomberg TV Bulgaria - Делян Петришки, ще се фокусира върху състоянието на финансовия сектор в България. Участие е него ще вземат главният изпълнителен директор на ОББ и председател на Управителния съвет на Асоциация на банките в България Петър Андронов, главният финансист на Българската банка за развитие Илия Лингорски, и Николай Василев, управляващ партньор на Експат Капитал и бивш министър на икономиката.

Филип Генов, създател и управляващ директор на Sophia Lab, ще очертае тенденциите, които ще повлияят върху развитието на финансовия сектор и ще анализира ролята на технологичните компании в този процес. В дискусията за еволюцията на финансовата индустрия ще се включат още Сергей Пантелеев, управител на българския клон на Варенголд Банк, Георги Заманов, главен изпълнителен директор на Алианц банк, Едуард Цветанов, мениджър за България на Revolut и Васил Димитров, ръководител проект за дигитална трансформация на Банка ДСК. Модератор на панела ще бъде изпълнителният директор на Software Group Калин Радев, който ще насочи вниманието към ползите и предизвикателствата пред отвореното банкиране, дигиталните портфейли и осигуряването на възвръщаемост на инвестициите в иновативни услуги. 

По време на дискусията на Клуб Investor „Банки и финанси“експертите ще обсъдят как технологичните компании могат да си партнират с банките. Участие в този панел ще вземат Христо Борисов от Payhawk и Томас Висни, съосновател на Booster Labs, който освен успешни примери за сътрудничество между банките и финтех компании, ще коментира и как финансовите институции биха могли да използват модела на стартиращи компании. Модератор на панела, посветен на най-новите финтех решения за финансовата индустрия, ще бъде Калоян Рачев от Fintech Bulgaria.

Повече информация за събитието, програмата и лекторите може да намерите ТУК.

Генерален партньор на Клуб Investor „Банки и финанси“ е Българска банка за развитие. Дискусията се провежда с подкрепата на Софтуер Груп, Банка ДСК, Varengold Bank, Хотел Интернационал.

Медийни партньори са Bloomberg TV BulgariaDnes.bg,Seenews.comMoney.bg.

За Клуб Investor.bg

Клуб Investor.bg е клубът на всички, които се интересуват от актуалните теми в света на бизнеса и тяхното развитие. В рамките на клуба, от 2007 г. насам, са проведени редица събития с дискусионен характер в областта на финансовите и капиталовите пазари, агробизнеса, пазара на имоти, предприемачеството, здравеопазването и др.

Мисията на Клуб Investor.bg е да подкрепя развитието на бизнеса и добрите корпоративни практики на компаниите, като генерира интересно и важно съдържание за своята аудитория и осигурява професионално мнение по актуални теми от света на бизнеса и финансите.

Клуб Investor.bg е отлично място за срещи и комуникация с настоящи и бъдещи инвеститори, мениджъри на фирми и експерти. Лектори и гости на Клуб Investor.bg са местни и международни експерти, представители на държавната власт и институциите, икономисти, представители на висшия мениджмънт на компаниите, водещи специалисти и консултанти.

Членовете на Клуб Investor.bg се увеличават с всяка изминала година и в момента наброяват 2800 човека.  Членството е безплатно и отворено за всички желаещи. Членовете на Клуб Investor.bg получават всички актуални новини от календара и се възползват от преференциални условия за участие в събитията.

Повече за събитията на клуба може да прочетете в рубриките Новини и Видео.

виж още
Повече информация, може да намерите, тук:
club.investor.bg

Партньори на клуб Investor.bg
Изминали събития
Новини
Българският финтех сектор е най-големият в Източна Европа
11.06.2019

Българският финтех сектор е най-големият в Източна Европа 1

Ще се превърне ли България в хъб за финтех в ЦИЕ?
11.06.2019
2

Сергей Пантелеев: През последните 8 години се направи доста в подкрепа на стартъпите
10.06.2019

Как технологиите променят бизнеса – във фокуса на Kлyб Іnvеѕtоr.bg - Тесh оf Тоmоrrоw 2019
27.03.2019

Investor Media Group: Посветени сме на комуникацията
14.12.2018

виж още
Видео
Регистрирайте се